085 06 06 933


Glasisolatie

Verduurzaam je woning

Verduurzamingsadvies op maat

Onze adviseur komt graag bij u langs!

Dubbel glas en HR+ glas zijn populaire manieren om de isolatie van uw woning te verbeteren. Door middel van dubbel glas of HR+ glas wordt de warmte beter vastgehouden in de winter en buitengehouden in de zomer, wat leidt tot een lagere energierekening. Maar wat zijn nu precies de voordelen van dubbel glas en HR+ glas en wat is het verschil tussen deze twee soorten glas? In dit artikel geven we een overzicht van de belangrijkste voordelen van dubbel glas en HR+ glas en beschrijven we het verschil tussen deze twee soorten glas.

Wat is dubbelglas?

Dubbel glas, ook wel isolerend glas genoemd, bestaat uit twee glasplaten die met een gasvulling ertussen zijn verbonden. Dit gasvulling, meestal argon of krypton, is een isolerende stof die de warmte beter vast kan houden. Dubbel glas is daarom een effectieve manier om de isolatie van uw woning te verbeteren.

Voordelen van dubbel glas

Er zijn talloze voordelen aan het laten aanbrengen van dubbel glas:

Door het aanbrengen van dubbel glas kunt u besparen op uw energierekening. Doordat de warmte beter wordt vastgehouden, hoeft u minder te stoken of te airconditionen en verbruikt u dus ook minder energie.

Door het aanbrengen van dubbel glas wordt de temperatuur in uw woning beter gereguleerd, wat betekent dat u comfortabeler kunt wonen. In de winter blijft het binnen aangenaam warm en in de zomer koel.

Dubbel glas is een duurzame oplossing omdat het bijdraagt aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. Bovendien is dubbel glas zeer duurzaam en heeft het een lange levensduur.

Dubbel glas kan ook bijdragen aan een betere geluidsisolatie voor als je in drukke gebieden woont!

Tussenwoning

Zeker verduurzamen stelt energielabels op voor woningen en bedrijven.