085 06 06 933

Verduurzamingsadvies

Verduurzamen?

Begin met een gratis telefonisch consult

Het startpunt van verduurzamen

Steeds meer mensen willen verduurzamen. Dat is goed voor het milieu en voor de maandelijkse lasten. Om te onderzoeken wat voor uw situatie de beste stappen zijn, bieden wij verduurzamingsadvies aan. Dit advies is het ideale startpunt om te beginnen met verduurzamen. Wij inventariseren de huidige situatie en kijken naar de beste energiebesparende maatregelen. Dit alles op basis van uw wensen. Echt advies op maat.

Waarom verduurzamingsadvies?

Onze ervaren professionals kijken naar de beste mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Daarom kunt u van Zeker Verduurzamen het volgende advies verwachten:

Advies aanvragen?

De vijf stappen van Zeker Verduurzamen

Stap 1

Gratis Consult
Elk gebouw en budget is anders. Voordat u kosten gaat maken is het fijn om te weten wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie. Met ons telefonisch consult weet u precies waar u aan toe bent.

Stap 2

Inventarisatie​
Overtuigd om te verduurzamen? Onze adviseur komt bij u langs voor een inventarisatie. Er wordt gekeken naar de warmte en energiebehoefte van uw gebouw, en waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd.

Stap 3

Besparende maatregelen
Welke verbeteringen zijn er voor u mogelijk? En welke zijn de beste gezien uw wensen? Denk aan isolatie, ramen en/of kozijnen vervangen, zonnepanelen of warmtepomp.

Stap 4

Berekening maatregelen
Bij deze stap kijken we per besparende maatregel naar de investering en het effect op de kosten en uitstoot. Tevens onderzoeken wij welke subsidie mogelijkheden er zijn.

Stap 5

Bespreking Energierapport
Tijdens het doornemen van ons advies, kunt u alle vragen stellen. Onze adviseur kan u ook begeleiden met praktische zaken die in de volgende fase aan bod komen. Na het gesprek bent u klaar om echt te verduurzamen!

Tussenwoning

Zeker verduurzamen stelt energielabels op voor woningen en bedrijven.