085 06 06 933

Zeker Verduurzamen
Uw partner in verduurzamen.

Gratis advies
over verduurzamen?

Onze adviseurs helpen u graag.

De filosofie van zeker

Wij geven onafhankelijk advies ongeacht de verduurzamingsmaatregel. Veel mensen die willen verduurzamen laten een isolatiebedrijf, zonnepaneelbedrijf of warmtepompbedrijf komen. Dan krijg je niet snel een onafhankelijk advies. Wij van WC eend adviseren…. Zeker verduurzamen kijkt naar: 

Verduurzamingsadvies

Wij helpen elk gebouw te verduurzamen. Dit doen wij door particulieren en ondernemers te adviseren met het gehele verduurzamingsproces.  Bijna iedereen begrijpt dat energie 


Financieel en subsidies

Verduurzamen is een investering in je gebouw en in het milieu. Een investering betekent dat je het terugverdiend en wij kijken naar alle mogelijkheden die er zijn om te investeren. Zeker verduurzamen denkt financieel met je mee.

Uitvoer van verduurzamingsmaatregelen

Als de keuze is gemaakt hoe u gaat verduurzamen, dan moet het ook nog uitgevoerd worden. Zeker verduurzamen heeft voor elke maatregel professionele teams die alle zorgen voor u uit handen nemen.

Energielabels

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een gebouw is. Het hoogste is een A++++ label en het laagste label is G. Een energielabel is vanaf 1 januari 2021 verplicht bij elke verkoop of verhuur van een gebouw.

Tussenwoning

Zeker verduurzamen stelt energielabels op voor woningen en bedrijven.